wat wij doenalles onder één dak

Sinds 1995 is Megens Montage een begrip in Geldrop.
Na ruim 25 jaar werkzaam te zijn geweest in de bouwwereld, zijn wij in 1995 begonnen als zelfstandig aannemer onder de naam Megens MontageService. Wij geven de voorkeur aan een persoonlijke benadering. Dat kan doordat u altijd hetzelfde aanspreekpunt heeft. Doordat wij samenwerken met vaste andere eenmanszaken (elektricien, stukadoor, loodgieter, dakdekker etc.) welke allen gespecialiseerd zijn in hun eigen vakgebied, kunnen wij de garantie bieden dat alles vakkundig en voor een scherpe prijs gedaan wordt. In de loop van de jaren hebben wij een flinke vaste klantenkring opgebouwd waar wij erg trots op zijn! Onze kernwaarden zijn kwaliteit, duidelijkheid, eerlijkheid en doelgerichtheid. Mede door de transparantie in ons werk, en een overzichtelijke calculatie, planning en voorbereiding kunnen wij deze kernwaarden handhaven. Megens MontageService onderscheidt zich van andere bouwbedrijven door uw offerte persoonlijk te bespreken en dingen die u zelf kunt of wilt doen (denk hierbij aan sloopwerk of schilderwerk) te schrappen. Dat drukt voor u de kosten.
De kwaliteitsvakman
Megens Montage is een kwaliteitsvakman. Met trots mogen wij dit keurmerk voeren. Het Keurmerk Kwaliteitsvakman geeft u meer zekerheid en extra garanties. Zo weet u zeker dat u een betrouwbare vakman in huis haalt.
Wat wij voor u kunnen betekenen
Laat ons u helpen met de organisatie! Neem snel contact met ons op voor een afspraak waarin wij u kunnen helpen met het uitwerken van uw wensen en het geven van advies. Van daaruit maken wij een vrijblijvende offerte met de beste prijs- kwaliteitsverhouding. Zodra we de offerte en uitvoerdatum overeengekomen zijn, tekent u een opdrachtovereenkomst en gaan wij aan de slag.

diensten 

Megens MontageService is een bedrijf met ruime ervaring en kennis. Hoge kwaliteit kenmerkt onze producten.

Megens MontageService is gespecialiseerd in:

  • Onderhoudswerkzaamheden
  • Verbouwingen
  • Aanbouwen
  • Timmer- en metselwerken
  • Badkamers
  • Dakkapellen
  • etc.
Car Verzekering

Megens MontageService beschikt over een zogenaamde Construcion AllRisk-verzekering.

In de regel zijn bouwprocessen complex en dynamisch, doordat vele partijen hierbij betrokken zijn (opdrachtgevers, hoofd- en onderaannemers e.d.). Tijdens zo'n bouwproces bestaat de kans op onvoorziene schade en is het niet altijd duidelijk welke partij hiervoor dan verantwoordelijk is. Onze Construction All Risks verzekering biedt financiƫle zekerheid voor al de bij een bouwproject betrokken partijen voor materiele schaden die op of rond de bouwplaats kunnen ontstaan.

een aantal van onze diensten

Een verbouwing van A tot Z geregeld, dat regelen wij voor u!
Meer ruimte? Een erker of bijkeuken? Wij regelen het voor u.
Onze specialiteit! Naar úw smaak, maar door onze inspanning!
Met meer dan 15 jaar ervaring vaak in 1 dag geregeld!